Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adel87
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 10:34 am Temat postu: Masaż relaksacyjny w super ofercie |
|
|
W naszym kraju coraz więcej powstaje gabinetów masażu oferujących szereg usług. Większość z nas udaje się do nich dopiero w czasie dolegliwości czy kontuzji, nie wiedząc, ze taki masaż raz na jakiś czas może być bardzo relaksujący . Ja osobiście polecam salon masażu Warszawa bardzo dobra lokalizacja gabinetu, jest gdzie samochód postawić co dzisiaj jest bardzo ważne. W swojej ofercie mają bardzo wiele masaży i osób które się w tym specjalizują z ogromnym doświadczeniem, co jest bardzo ważne przy urazach. Ja osobiście korzystałam z 4 rożnych masaży i powiem, ze najbardziej fajny jest masaż ciepłymi kamieniami.Atmosfera jest bajkowa, pełne wyciszenie i bardzo odpręża. Ceny jak na stolicę są rozsądne a jak chcemy kupić pakiet dostajemy zniżkę. Dlatego osoby które się nie przekonały może wykupią bony upominkowe jak prezent bardzo fajna sprawa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
buster
|
Wysłany: Sob Sty 27, 2018 10:14 am Temat postu: |
|
|
Tak, takich salonów nie brakuje ale ja jak dotąd nie korzystałem jeszcze z takiego czegoś, jedyne co to chodziłem na masaż leczniczy do http://cmsf.pl/ jak miałem problem z kręgosłupem, działa rewelacyjnie na takie problemy i jest skuteczny tylko wtedy jak jest fachowo zrobiony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuzanka
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2018 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Prawda, takich salonów nie brakuje, a do tego oferta masaży też jest bardzo bogata. W salonie, do którego chodzę jest szczególnie duży wybór http://www.goodtimedayspa.eu/oferta/rytualy-masaze-peelingi/masaze-relaksacyjne to niezwykle zachęca do skorzystania. Namówiłam dwie koleżanki i wybrałyśmy się do salonu na taki relaks. Było cudownie, a nasze samopoczucie znacznie się poprawiło. Już myślimy o następnym takim wypadzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateo 77
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gradobitka
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2018 4:50 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, masaż to bardzo dobra forma rehabilitacji, przyśpiesza powrót do pełnej sprawności po urazie, kontuzji, pomaga też się rozluźnić. Gdzie w Warszawie? Porta Medica sprawdzone przeze mnie miejsce, na pewno najlepsza poradnia medycyny sportowej w mieście. Mają zgrany zespół fizjoterapeutów, dobrych ortopedów u których można się skonsultować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawik88l
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2018 11:23 am Temat postu: |
|
|
Do mnie jakoś nie przemawiają tego typu masaże. Uważam, że to tylko strata czasu no i oczywiście pieniędzy. Sądzę, że wiele osób na coś takiego nie chodzi.
|
 |
werter21
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2019 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Ja ze swojej strony polecam również taki masaż kręgosłupa szczecin Moim zdaniem warto z tego typu usług korzystać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzesiowski
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2019 11:54 pm Temat postu: |
|
|
Chętnie bym takie teraz przyjął |
|
Powrót do góry |